Lunch Meny

Vecka 42

Måndag 

Oxbringa, rotmos och senapssås.

Fiskgratäng.

Tisdag

Raggmunk, stekt fläsk och rårörda lingon.

Lax, dillcreme. 

Onsdag

Coq au vin.

Stekt strömming, mos, skirat smör och rårörda lingon.

Torsdag

Ärtsoppa / vegsoppa, pannkakor, sylt, grädde.

Halstrad torskrygg med bacon, lök och rödbetor.

Fredag  

Ugnsgratinerad falukorv med mos.

Chili och limemarinerad kolja, rostad pumpa och potatis samt limeaioli.

Veckans pasta:

Pasta Penne med fläskfile, bacon, lök och champinjoner.

Med reservation för ändringar.

99 kr / 89 kr för student

(inkl. bröd, smör, sallad, måltidsdricka, kaffe/te och kaka)

Avhämtning, 89 kr

Stamkort med tio luncher, 890 kr

Måndag - fredag

11:00-14:00

Copyright Dalotek AB