Lunch Meny

Vecka 50

Måndag 

Helstekt fläskytterfile, kantarellsås, potatispure med brännvinsost samt svartvinbärsgele.

Citronpocherad torsk med baconströssel och pepparrot.

Tisdag 

Raggmunk, stekt fläsk och rårörda lingon.

Bakad kolja med tomat och fänkål.

Onsdag

Chicken thai red curry med äggnudlar .

Friterad sej med dansk remouladsås.

Torsdag

Ärtsoppa / vegsoppa, pannkakor, sylt, grädde.

Helbakad lax med chili, ishavsröra och bakpotatis.

Fredag  

Bbq ribs, äppelslaw och rostad potatis.

Vitvinspocherad kungsflundra med hummersås.

Veckans pasta:

Pasta Penne med fläskfile, bacon, lök och champinjoner.

Med reservation för ändringar.

99 kr / 89 kr för student

(inkl. bröd, smör, sallad, måltidsdricka, kaffe/te och kaka)

Avhämtning, 89 kr

Stamkort med tio luncher, 890 kr

Måndag - fredag

11:00-14:00

Copyright Dalotek AB