Förrätter


Moules mariners. Serveras med vitlöksbröd.

95:-

Ankrillette. Serveras med rostat bröd, cornichons och picklad rödlök.

95:-

Veganskt: Friterad broccoli, chili och limesås, marinerat sjögräs.

95:-


Varmrätter

Boeuf bourguignon. Rödvinsbreserad black angus, champinjoner, sidfläsk och syltlök.

185:-

Ört och vitlöksmarinerad kyckling. Sallad med parmesanost, oliver, kapris och semitorkade tomater. Serveras med en citroncreme.

199:-

Smörstekt gös, gräddstuvad grönkål med parmesan, potatis,baconkrisp och picklad fänkål

220.-


Cousteaus plocktallrik:

Hikoryglaserade kamben, friterad kyckling , chili & vitlöksstekta tigerräkor. Serveras på planka tillsammans med kvällens såser samt pommes frites.

185:-

Cousteaus burgare:

180 gram grovmalet nötkött (70% högrev, 30% bringa), bacon, brioche, picklad rödlök, dressing och tomat. Serveras med pommes frites samt jalapenoaioli.

159:-

Veganskt: Bbq Oumph! och ratatouille serveras ur panna med vitlökscreme och surdegsbaugette.

165 :-

Desserter

Fransk chokladcreme med vispad grädde och vaniljkokta körsbär.

79:-

Crème Brûlée 

85:-

Vegansk vaniljpannacotta, kanelstekta äpplen och kanderade pecannötter.

80 :-

Havtornstryffel

30 :-




Copyright Dalotek AB