Moules mariners. Serveras med vitlöksbröd.
95:-
Ankrillette. Serveras med rostat bröd, cornichons och picklad rödlök.
95:-
Veganskt: Friterad broccoli, chili och limesås, marinerat sjögräs.
95:-
Boeuf bourguignon. Rödvinsbreserad black angus, champinjoner, sidfläsk och syltlök.
185:-
Ört och vitlöksmarinerad kyckling. Sallad med parmesanost, oliver, kapris och semitorkade tomater. Serveras med en citroncreme.
199:-
Smörstekt gös, gräddstuvad grönkål med parmesan, potatis,baconkrisp och picklad fänkål
220.-
Cousteaus plocktallrik:
Hikoryglaserade kamben, friterad kyckling , chili & vitlöksstekta tigerräkor. Serveras på planka tillsammans med kvällens såser samt pommes frites.
185:-
Cousteaus burgare:
180 gram grovmalet nötkött (70% högrev, 30% bringa), bacon, brioche, picklad rödlök, dressing och tomat. Serveras med pommes frites samt jalapenoaioli.
159:-
Veganskt: Bbq Oumph! och ratatouille serveras ur panna med vitlökscreme och surdegsbaugette.
165 :-
Fransk chokladcreme med vispad grädde och vaniljkokta körsbär.
79:-
Crème Brûlée
85:-
Vegansk vaniljpannacotta, kanelstekta äpplen och kanderade pecannötter.
80 :-
Havtornstryffel
30 :-
Copyright Dalotek AB