Förrätter


Moules mariners. Serveras med vitlöksbröd.

95:-

Ankrillette. Serveras med rostat bröd, cornichons och picklad rödlök.

95:-

Chevre chaud. Gratinerad getost, honung, sallad,valnötter, rödbetor och sidfläsk.

85:-

Veganskt: Krispiga filodegspaket med svamp och karameliserad lök. Serveras med en dresserad sallad. 

80:-


Varmrätter

Boeuf bourguignon. Rödvinsbreserad black angus, champinjoner, sidfläsk och syltlök.

185:-

Konfiterat anklår, pomme de terre, portvinssås och sallad.

249:-

Smörstekt gös, gräddstuvad grönkål med parmesan, baconkrisp och picklad fänkål

220.-


Cousteaus plocktallrik:

Hikoryglaserade kamben, friterad kyckling , chili & vitlöksstekta tigerräkor. Serveras på planka tillsammans med kvällens såser samt pommes frites.

185:-

Costeaus burgare:

180 gram grovmalet nötkött (70% högrev, 30% bringa), bacon, brioche, picklad rödlök, dressing och tomat. Serveras med pommes frites samt jalapenoaioli.

159:-

Veganskt: Timjan och sirapsrostad pumpa med stekt svamp och linser. Samt en vinterslaw på brysselkål, äpple och hasselnötter.

165 :-

Desserter

Fransk chokladcreme med vispad grädde och vaniljkokta körsbär.

79:-

Ett urval av franska ostar. Serveras med kex och Cousteaus björnbärssylt.

Crème Brûlée 

85:-

Vegansk vaniljpannacotta, kanelstekta äpplen och kanderade pecannötter.

80 :-

Havtornstryffel

30 :-


Kaffedrinkar


Kaffe & te 25:-

KAFFE CARLSSON 100 :-

Cointreau, Baileys, kaffe, grädde


Leonard sax • 100:-

Kahlua, Grand Marnier, kaffe, grädde


French Café• 100 :-

Cognac, kaffe, grädde


Irish coffe • 100 :-

Whiskey, farinsocker, kaffe, grädde










Copyright Cousteau